Advertentie

Proud Experts

We are Proud Experts

De afgelopen 20 jaar hebben wij - als Proud Experts - ons bewezen als dé business partner als het gaat om uitbesteding van front-, mid- en backoffice klantprocessen in de financiële sector.  Met meer dan 200 financieel experts zorgen voor een flexibele schil en denken we daarnaast mee in het optimaliseren van processen en klantreizen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en werken nauw samen om dit te bewerkstelligen.

Lees verder 

Onze dedicated teams voeren operationele activiteiten uit binnen de domeinen Hypotheken, Verzekeren, Pensioenen en Compliance, waarvan we gespecialiseerde ervaring in huis hebben. Ons kantoor in hartje Nijmegen biedt ruimte voor onze experts om voor jou aan de slag te gaan. We zorgen voor een fysiek gescheiden projectruimte en beschikken daarnaast over een eigen compliance-afdeling, die ook onze ISO27001 certificering waarborgt.

Bij de uitbesteding van jouw klantprocessen, luisteren we naar jouw wensen en kunnen we daar waar gewenst, in verschillende hoedanigheden acteren. Denk hierbij aan de inrichting, bemensing en de aansturing van projecten. Kortom, we bieden vele oplossingsrichtingen en bekijken graag samen wat het beste aansluit bij jouw uitdaging en behoeften.

 

Om ervoor te zorgen dat de financieel experts die voor jou werkzaam zijn, zich bij ons op hun best voelen, proberen we een informele sfeer te creëren met ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Een ultieme mix van work hard, play hard. Daar geloven we bij Proud in!

Proud Experts

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? 

Check onze site en socials voor het maken van een afspraak.

 

We are Proud to welcome you!


Top 100

Proud Experts

6/18
Loading ...