Events 2022


Events 2022 - AMvrouwen

AMvrouwen - Next Level


Events 2022 - Verzekringsrally

AM Verzekeringsrally  *NIEUW*


Events 2022

AM Innosurance


 

Events 2022 - AMvrouwen

AMvrouwen – Next Level  Dinsdag 10 mei 2022  -  Univé, Zwolle

Vrouwen in de financiële branche zijn zichtbaar. Het is daarom nu tijd om next level te gaan! Tijdens AMvrouwen delen succesvolle en inspirerende vrouwelijke sprekers hun verhaal over de weg naar succes. De banen in de verzekeringswereld kennen veel uitdagingen dus hoe zorg je dat je mentaal klaar bent voor de job?  

 

Fight for what you want! Gelukkig bewijst het almaar groeiend aantal topvrouwen dat we mooie stappen maken, maar het kan altijd beter. Tijdens AMvrouwen vertellen topvrouwen over hun ervaringen in en visie op de verzekeringsbranche. AMvrouwen, next level is een event dat staat voor telkens blijven streven naar meer. Meer balans, meer topvrouwen, nóg meer gehoord worden. Omdat we allemaal topvrouwen zijn.  

 

Ben jij benieuwd naar de verhalen van deze vrouwen en ben jij bereid om ‘next level’ te gaan? Meld je dan zeker aan voor de achtste editie van AMvrouwen 2022!

Aanmelden 

 

Events 2022 - AM verzekeringsrally

AM Verzekeringsrally  *NIEUW*  Dinsdag 17 mei 2022  -  De Veluwe

Op dinsdag 17 mei hebben we het doel om tijdens de AM Verzekeringsrally een onbekende route zo correct mogelijk te rijden zien we een mooie parallel met de uitdagingen waar de verzekeringsbranche voor staat. De zoektocht die gaande is binnen de financiële dienstverlening. Want welke route nemen we, als het gaat om relevantie, innovatie, samenwerken en imago verbetering. Hoe borgen we de kennis en waarden die we al hadden? Hoe zorgen we ervoor dat ook in deze tijd van versnelling, digitalisering en nieuwe technieken iedereen mee kan komen? Hoe gaat het nieuwe speelveld tussen de oudjes (old boys) de jonkies (millenials) er uit zien? We brengen oud en nieuw samen uit de branche en dat doen we dus ook doormiddel van de auto's. Ben je in het bezit van een klassieke auto óf juist een elektrische auto? Alles is welkom!

Informatie en aanmelden  

 

Events 2022 - AM Innosurance

AMinnosurance - Fight for innovation  Dinsdag 21 juni 2022  -  DeFabrique, Utrecht

Bij AM vinden we het tijd worden dat innovatieve partijen in de verzekeringsbranche de handschoen oppakken en als echte sparringpartners de strijd aan te gaan. Let's get ready to rumble!   Al sinds 2013 is AMinnosurance een baanbrekend innovatiecongres voor de Nederlandse verzekeringsbranche. AMinnosurance is dé plek waar we het hebben over de veranderingen die de sector raken en waar verzekeraars en adviseurs over na moeten denken. Ontmoet op AMinnosurance sprekers uit de internetwereld, inspirators van buiten de sector, maar ook verzekeringsdeskundigen die verder kijken dan vandaag.  

 

Dit jaar voegen we een nieuw element toe aan het evenement: een innovatie arena met boksring. Eenmaal binnen is er geen ontsnappen aan: Fight for Innovation! Als bezoeker beleef je de strijd van dichtbij, maar word je ook buiten de boksring steeds weer uitgedaagd. Jij bepaalt wie als kampioen innovator uit de strijd komt. Bekijk het programma of meld je direct aan 

Informatie en aanmelden  ROMEO

Events 2022

6/13
Loading ...