Advertorial

Lindenhaeghe_144

WAT IS DE VOLGENDE STAP IN JOUW CARRIÈRE?

Uit onderzoek blijkt dat mensen die een doel voor ogen hebben niet alleen gelukkiger zijn maar ook beter presteren. Dat geldt natuurlijk ook voor financieel professionals. Maar hoe bepaal je die spreekwoordelijke stip op de horizon?

 

Met een aantal korte keuzetesten helpen we je snel op weg. 

Keuzetest

Keuzetest financiële verdieping

Deze korte keuzetest van Lindenhaeghe, speciaal ontwikkeld voor financieel professionals zoals jij, geeft je in 5 korte vragen antwoord op de vraag welke financiële verdiepings-afslag het beste bij jou past.

 

 

Keuzetest financiële verdieping

Ontdek de leerroute(s) die passen bij jouw carrière.

Keuzetest persoonlijke ontwikkeling

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je onderweg ontdekt dat je over bepaalde talenten beschikt die je nog niet of nauwelijks gebruikt. Of dat je juist bepaalde vaardigheden mist. Kom jij altijd net een beetje tijd te kort of heb je last van andere weggebruikers? Dan is een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling misschien wel wat voor jou.

Keuzetest persoonlijke ontwikkeling

Ontdek waar de kansen voor jou liggen.


Interessant? Zij gingen je voor….

Financieel wegwijzer Anne Thijssen over Estate Planning:

“Ik denk dat mensen die veel met echtscheidingen geconfronteerd worden baat hebben bij Estate Planning. Ook daar krijg je te maken met het fiscaal/juridisch benaderen van een vermogensopstelling. Maar als ik kijk naar het bewustmaken van de keuzes die mensen hebben en de ‘events’ in het leven, dan zou eigenlijk elke financieel adviseur Estate Planning moeten volgen.”

Estate Planning 

 


Foto rechter kolom

Anne Thijssen

DAK Intermediairscollectief_115

Robin Heuten

Adviseur Robin Heuten over Erkend Financieel Adviseur:

“Pas als je een helder doel hebt, kun je eerlijke keuzes maken. Zelf wil ik bijvoorbeeld graag vrij zijn als mijn kinderen ook vrij zijn. Daardoor loop ik misschien inkomsten mis. Dat is een keuze. Daar sta ik 100% achter. Dat je dat soort keuzes hebt, daar wil ik mijn klanten van bewust maken.”

 

EFA 

 

Financieel adviseur Annemieke Postma over Timemanagement:

“Mijn eerste gedachte was ‘maar ik heb helemaal geen tijd voor een training’, mijn tweede gedachte: ‘Dan moet ik het juist nu doen!’ Tja. Dan kom je vrij snel uit bij Timemanagement. Want die gedachte ‘ik heb daar helemaal geen tijd voor’, die heb ik wel vaker.”

 

Timemanagement 

 


Lindenhaeghe_145

Benieuwd waar wij komend jaar op gaan inzetten?

Bekijk deze sneak peek 2019


Miranda Hendriks & Ellen Peper (Univé): 'Preventie moet meer zijn dan marketing'

Lindenhaeghe

4/16
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...