Regiepartijen_159

Persoonlijk advies in een digitale wereld

 

Lees verder 

Financieel adviseurs kunnen de komende jaren de vruchten plukken van de digitalisering. Slimme technologie zorgt er tegenwoordig voor dat ze transparant en tegen lagere kosten producten kunnen aanbieden die tevens beter aansluiten op de wensen van hun klanten. Adviseurs helpen hun klanten zo echt goede beslissingen te maken en mijden daarmee financiële risico’s zoveel mogelijk.  

 

MeetingpointAdvies ondersteunt financieel adviseurs bij het digitaliseren door hen de beschikking te geven over alle noodzakelijke digitale hulpmiddelen en vergelijkingstooling. Adviseurs kunnen zich hierdoor toeleggen op wat echt belangrijk is: het geven van persoonlijk onafhankelijk advies. Of dat nu face-to-face is, telefonisch of via mail. Het platform heeft bovendien een aantal vernieuwingen doorgevoerd waardoor financieel adviseurs nu nóg beter worden ondersteund.  

 

Nieuw: Voorwaarden en premies vergelijken schade particulier

MeetingpointAdvies is groot geworden met het bieden van praktische vergelijksmogelijkheden en advieshulpmiddelen voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Het platform is sinds kort uitgebreid met een module voor overlijdensrisicoverzekeringen en particuliere schadeverzekeringen. Hiermee kunnen adviseurs de kosten en voorwaarden van diverse aanbieders vergelijken op premie en voorwaarden. Onder de schade particuliere vergelijkers vallen onder andere autoverzekeringen, opstalverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en rechtsbijstandsverzekeringen.  

 

Unieke pakketvergelijker

Daarnaast biedt MeetingpointAdvies een pakketvergelijker voor de schadeverzekeringen. Consumenten brengen hun financiële producten het liefste onder bij dezelfde aanbieder. MeetingpointAdvies geeft financieel adviseurs inzicht in alle mogelijke producten van aanbieders, zodat ze het beste pakket kunnen samenstellen voor hun klanten. Ideaal toch?  

 

Altijd toegang tot alle productvergelijkers

Binnen het platform wordt betaald met digitale credits. De credits kunnen binnen het hele platform ingezet worden voor het maken van productvergelijkingen. Gebruikers kunnen losse credits kopen of een bundel met credits. 

Wat Meetingpointadvies u te bieden heeft:

  • Gegarandeerd de meest actuele premies en voorwaarden.
  • Compleet aanbod aan particuliere schadeverzekeringen.
  • Kostprijs per dossier. Bepaal zelf hoeveel je afneemt.
  • Zeer gebruiksvriendelijk.  

 

Meer informatie is te vinden op meetingpointadvies.nl/schade-particulier

Tjip_61

Zelfrijdende auto's: hoe spelen verzekeraars in op de aansprakelijkheidsvraag?

MeetingpointAdvies: Persoonlijk advies in een digitale wereld

4/12
Loading ...