Advertorial


Gaat u het verschil maken voor de klant van morgen?

Met Mijn Hypotheekdossier heeft u een online tool om uw klanten tijdens het hypotheektraject optimaal en op maat te bedienen. Vanaf uw website kunnen uw klanten de woonlasten berekenen, het adviesgesprek voorbereiden en in een beveiligde omgeving documenten uploaden en versturen.

Lees verder 
DAK_161

Tijdens de online inventarisatie hebben uw klanten bovendien gratis de beschikking om gebruik te maken van Ockto. Met toestemming van uw klant haalt Ockto gegevens op bij diverse overheidsinstanties, die u vervolgens rechtstreeks in uw adviessoftware ontvangt. Hiermee besparen u en uw klant veel tijd in de voorbereiding.

 

Mijn Hypotheekdossier is volledig AVG-proof. Voortaan kan uw klant de documenten direct uploaden in het hypotheekdossier, waardoor het opsturen via de e-mail nu echt iets is van het verleden. Daarnaast wordt uw klant via Mijn Hypotheekdossier op de hoogte gehouden van de voortgang en hebben zij altijd inzage in hun eigen hypotheekdossier.

De belangrijkste voordelen:

  • Online samenwerken met uw klant
  • Ontwerp in uw eigen huisstijl
  • Tijdswinst omdat uw klant meer zelf doet
  • Veilig en AVG-proof documenten delen
  • Snel data verzamelen met Ockto
  • Ook voor het werven van nieuwe klanten

 

Meer weten? 

Onze collega’s staan klaar om u te helpen met al uw vragen over Mijn Hypotheekdossier, onze dienstverlening en of over het lidmaatschap.

Lees verder op DAK.nl.


DAK - logo

Coen de Ruiter (Independer)

DAK

4/12
Loading ...