sponsored content 

Vision papers am:innosurance

Vision papers_32

Koffie over jouw notebook? Amac biedt de helpende hand.

Het kan iedereen overkomen: een kop koffie of een glas water die per ongeluk over je notebook gaat. Tot op heden betekende dat op zijn minst een kostbare reparatie en in 40% van de gevallen zelfs een onherstelbare schade.

Lees hier meer


Vision papers_33

Samen naar de beste oplossing

Pragmatisch, innovatief, jong en dynamisch: Bugs Business heeft het allemaal in huis. Wij zien onze klanten als partners waar we graag mee samenwerken. Wij leveren samen met onze klanten software waar zij mee willen werken. Geen maatwerk software die lastig in beheer en onderhoud zijn, maar optimale software voor onze verzekeringsbranche, die ook nog eens snel te gebruiken is.

Lees hier meer


Vision papers_34

Digitalisering en persoonlijk contact, een ultieme combinatie 

Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling. We maken digitaal grote slagen door nieuwe technologieën toe te passen, maar daarmee daalt het persoonlijk contact. Verliezen we daardoor niet belangrijke kansen? Missen we bijvoorbeeld geen belangrijke verkoopkansen, conversie of fraudepreventie/detectie mogelijkheden? Hoe is de customer experience als alles digitaal gebeurd? Zou persoonlijk klantcontact een positieve bijdrage kunnen leveren aan de ultieme customer journey van de toekomst?

Lees hier meer


Vision papers_35

Multichannel klantcommunicatie

Postex is een zelfstandig Nederlands softwarebedrijf dat een cloudplatform ontwikkelt voor Straight Through Processing (STP)-klantcommunicatie. Postex levert zeer gebruiksvriendelijke end-to-end oplossingen voor het digitaal én per post verzenden van documenten, het verhogen van de digitaliseringsgraad, het managen van ontvangstvoorkeuren en het faciliteren van online betaalmogelijkheden (iDEAL). 

Lees hier meer


Vision papers

12/13
Loading ...