Advertorial

Franchise bij Finzie:

Jerry Muller opent tweede vestiging in Utrecht

Jerry Muller begon drie jaar geleden als eerste franchisenemer bij Finzie. Inmiddels heeft Finzie ruim 40 financieel coaches door heel Nederland. Jerry kent de franchiseformule van Finzie als geen ander en heeft de snelle ontwikkelingen samen met het hoofdkantoor in Hoorn doorgemaakt. In maart opende hij in Utrecht zijn tweede Finzie-vestiging. Hij deelt dit pand met een plaatselijke NVM makelaar. Jerry Muller: “Ons werk ligt in elkaars verlengde, dus het was een logische stap, en samen hebben we een sterk aanbod naar de klant.”

Lees verder 

Jerry Muller koos destijds bewust voor vrijheid en zelfstandigheid als ondernemer..

Jerry koos destijds bewust voor vrijheid en zelfstandigheid als ondernemer. Jerry: “Zelf je agenda kunnen bepalen en tijd vrijmaken voor mijn bijna driejarige dochter. Al zit er ook een andere kant aan het ondernemerschap: je moet risico nemen en ervoor gaan. Er is een tijd geweest dat ik de hoeveelheid aanvragen bijna niet aankon, dat vond ik best een heftige periode. Daar heb ik een oplossing voor moeten zoeken. Ik heb er nachtenlang wakker van gelegen: neem ik de stap om uit te breiden?”

 

Een tweede vestiging

Jerry nam die stap om uit te breiden en opende onlangs zijn tweede vestiging in Utrecht. “In maart heb ik mijn tweede vestiging geopend en inmiddels heb ik een werknemer in dienst. Daar wordt het niet direct rustiger van. Een nieuwe vestiging brengt nieuwe hectiek met zich mee, maar daar krijg ik als ondernemer energie van. Hoewel ik graag zoveel mogelijk zelf regel, vind ik het prettig om regelmatig te kunnen sparren met mijn contactpersonen bij Finzie. Zij denken mee en bieden mij ondersteuning.”

 

Jerry geeft aan dat hij dankzij de marketingondersteuning vanuit het hoofdkantoor niet hoeft te vechten voor klanten: “Via Finzie komen er regelmatig klanten binnen. Daar zitten veel jonge mensen bij die op internet zoeken naar de beste deal. In het begin was acquisitie een stuk lastiger, de naamsbekendheid van Finzie was bijna nul. Door online en offline marketing, radiocampagnes en natuurlijk lokale marketing vanuit de franchiseformule is Finzie bekender geworden bij de consument.”

Via Finzie komen er regelmatig klanten binnen. Daar zitten veel jonge mensen bij die op internet zoeken naar de beste deal

 

Kansen als franchisenemer

Volgens Jerry liggen de kansen als franchisenemer bij Finzie in de propositie naar de klant: “Persoonlijk advies en financiële hulp tegen een heel scherp tarief. Je weet als klant hoeveel je betaalt en waarvoor je betaalt. Het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je volume gaat draaien. Dat kan ook omdat het serviceteam in Hoorn een groot deel van de administratie uit handen neemt. Verder heb je marketingondersteuning en maakt Finzie gebruik van handige systemen, zoals het CMS-systeem waarin ik precies zie wat de status van een dossier is.”

 

We vroegen Jerry een aantal tips te geven aan financieel adviseurs die er over nadenken om voor zichzelf te beginnen. Jerry: “Tegen adviseurs die overwegen voor zichzelf te beginnen zou ik zeggen: zoek een formule die bij je past en ga eens praten met Finzie. Laat je uitgebreid voorlichten over wat de formule en het werken als financieel coach bij Finzie inhoudt. Een gesprek kost je niets en je hoort dat de formule veel meer inhoudt dan op papier staat. Finzie groeit en dat is niet voor niets.”

Ook starten als financieel coach bij Finzie?

Overweeg jij om voor jezelf te beginnen? En ben je benieuwd of de franchiseformule van Finzie ook iets voor jou is?

Bekijk de pagina ‘Word franchisenemer’ op Finzie.nl voor meer informatie over de franchiseformule.  Of maak vrijblijvend een (online) afspraak met Geoffrey Bergh door te bellen naar 06-11951375 of een e-mail te sturen naar geoffrey.bergh@finzie-nederland.nl. Geoffrey kan je alles vertellen over de kansen die de franchiseformule van Finzie jou biedt.


Event AM-hypotheken

Franchise bij Finzie

4/12
Loading ...