Advertorial

De vier servicebeloften als u de Garantiestelling van BNP Paribas Cardif via Crystal Marbles aanvraagt

Zorgvuldigheid is van groot belang tijdens het hypotheekadviesproces. U bent immers verantwoordelijk voor het financiële aspect van het droomhuis van uw klant. Een bankgarantie of garantiestelling is vaak een voorwaarde om dit te realiseren. U wilt er dus zeker van zijn dat de garantie gesteld wordt. Een ervaren administrateur kan hierbij van enorme toegevoegde waarde zijn!

Lees verder 
Vista Hypotheken_156

 

Garantiestelling goed geregeld; een stapje dichterbij het droomhuis van uw klant!

 

BNP Paribas Cardif is een van de grootste en gespecialiseerde spelers in hypotheekgerelateerde producten en besteedt al jaren het verwerken van garantiestellingen uit aan Crystal Marbles. Zij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van de verwerking van bankgaranties en financiële- en salarisadministratie. Crystal Marbles staat garant voor snelheid, zorgvuldigheid en service. Dankzij deze samenwerking bieden BNP Paribas Cardif en Crystal Marbles vier servicebeloften bij het aanvragen van garantiestellingen:

 

1.  Snelheid: directe en automatische acceptatie bij garantiebedragen tot € 50.000

Aanvragen met een garantiebedrag tot € 50.000 worden in de regel automatisch en direct gesteld. U hoeft hiervoor geen aanvullende vragen te beantwoorden. De notaris ontvangt de polis dan direct per mail. Hebt u een hoger garantiebedrag? Woont uw koper in het buitenland? Of is de looptijd langer dan een jaar? Dan behandelt het ervaren team van Crystal Marbles de aanvraag handmatig. Zij streven ernaar om aanvragen binnen één werkdag te verwerken.

 

2.  Zorgvuldigheid: uw garantiestelling ligt in één keer correct bij de notaris

Crystal Marbles heeft alleen het aanvraagformulier en een kopie van de koopakte nodig. Crystal Marbles controleert of de aanvraag volledig en juist is ingevuld. Dit zorgt ervoor dat de gestelde garantie direct correct bij de notaris ligt. In één keer goed!

 

3. Service: vragen die Crystal Marbles voor 17.30 ontvangt, worden dezelfde dag nog beantwoord

Crystal Marbles heeft een ervaren team voor garantiestellingen. Zij zijn elke werkdag van 8.30 tot 17.30 telefonisch en per mail bereikbaar voor al uw vragen en voor het overleggen van dossiers. Service hebben zij hoog in het vaandel staan, daarom worden vragen dezelfde dag nog beantwoord.

 

4. Duidelijkheid: ook bij complexe dossiers

Door de ruime ervaring van het team van Crystal Marbles weten zij wat er wel en niet mogelijk is. Zij denken op voorhand met u mee over hoe een garantie gesteld kan worden en welke aanvullende documenten hiervoor nodig zijn. Ook bij complexere dossiers. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wel zo duidelijk.


Interview Univé_104

“Ik maak al jaren gebruik van de uitstekende service en expertise van Crystal Marbles bij het aanvragen van de garantiestelling. Waarom ik zo enthousiast hierover ben? Omdat ze meedenken en ontzettend snel zijn. Als ik ze bel met een aanvraag, wordt deze binnen no-time gesteld en de garantiestelling ligt direct bij de notaris. Je hebt er geen omkijken naar!” Aldus Hans Kraayvanger, hypotheekadviseur bij Hypotheekshop Harderwijk.


Interview Univé_103

Hypotheekadviseur Dennis van Haperen van de Financial Shop in Roosendaal is het hier helemaal mee eens: “dankzij de eenvoudige verwerking en snelle afwikkeling heb ik nooit meer gedoe met een garantiestelling!

Direct aan de slag?

Wilt u direct aan de slag met de slag met het aanvragen van garantiestellingen via Crystal Marbles? Of wilt u meer weten? Bel Crystal Marbles dan gerust. Crystal Marbles is bereikbaar op telefoonnummer 036-7502606. Of stuur een e-mail naar bankgaranties@crystalmarbles.nl.

 

 Lees hier meer over de Garantiestelling van BNP Paribas Cardif.   

Mag adviseur verdienen aan verduurzaming?

BNP Paribas Cardif

10/12
Loading ...