Advertorial


Nieuw hoofdkantoor:
succes story elipsLife zet door

Lees verder 

Levensverzekeraar elipsLife Benelux zit vanaf 1 januari in een nieuw hoofdkantoor in D’Hub in Hoofddorp. Het bedrijf groeit snel en het nieuwe kantoor komt dan ook voort uit opnieuw een uitstekend jaar. Het moderne pand moet medewerkers zodanig inspireren dat de markpositie nog verder wordt verstevigd.

 

Drie jaar na de oprichting in de Zwitserse thuismarkt opende elipsLife in 2011 een vestiging in Nederland met 7 medewerkers om de Benelux te bedienen. Vandaag de dag werkt de verzekeraar met een team van 65 medewerkers in Nederland. Het marktaandeel in Nederland is inmiddels autonoom gegroeid van niets naar gemiddeld ongeveer 8 procent in de relevante markten.

 

Medewerkers cruciaal voor dienstverlening

De medewerkers behoren tot de belangrijkste assets van elipsLife. De war-for-talent, het boeien en binden van medewerkers en de technologische innovatie vragen om een andere manier van samenwerken en communiceren.

 

Bij de keuze en ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor staan inspiratie en ‘health & well being’ van de medewerker centraal. Het nieuwe Benelux-hoofdkantoor van elipsLife voldoet volledig aan de Well Building Standard. Dat is een internationaal keurmerk voor gezonde gebouwen. Zo stelt de Well Building Standard niet alleen eisen aan de klassieke onderwerpen als luchtkwaliteit, licht, thermisch- en akoestisch comfort, maar ook aan waterkwaliteit, voeding, beweging en activiteit, materiaalgebruik en geestelijke gezondheid.  

 

De zakelijke huisstijl is gecombineerd met natuurlijke materialen, waarbij de werkplekken zo gemaakt zijn dat de medewerkers geconcentreerd en ontspannen kunnen werken. Staand werken en vergaderen moeten net zo gewoon worden als het nuttigen van een gezonde lunch in het restaurant. Het pand is bovendien uitstekend bereikbaar, het bevindt zich direct naast het knooppunt voor openbaar vervoer. De nieuwe werkomgeving biedt veel inspiratie om de marktpositie in de Benelux verder te verstevigen. Lees meer over deze versteviging in Visie op verzuim 2.0

 

De snelst groeiende levensverzekeraar van Nederland

 

 

Wereldwijde expansie

Het bedrijf is inmiddels een vaste waarde in de Nederlandse markt voor verzekerbare employee benefits. Het is duidelijk: elipsLife is here to stay. Een ondernemende klantgerichte specialist als onderdeel van één van de grootste en kapitaalkrachtigste mondiale herverzekeraars. Internationaal gezien staat het bedrijf voor klantgerichtheid en ondernemerschap. Deze combinatie stelt hen in staat om alle uitbreidingen naar nieuwe markten zelf te financieren. De totale omzet overstijgt inmiddels de $ 1 miljard afkomstig uit 5 Europese markten en de Verenigde Staten. 


Over elipsLife
elipsLife is in 2008 in Liechtenstein opgericht. In 2011 zijn alle aandelen volledig in handen van de wereldwijde herverzekeraar Swiss Re. De missie is om in alle markten waarin de verzekeraar
actief is marktleider te worden in op maat gesneden levensverzekeringsoplossingen op de B2B-markt. Workforce management en data-analytics zijn belangrijke pijlers waarop elipsLife is gebouwd. Hiermee ontwikkelt elipsLife op maat verzekeringsproducten die de financiële gevolgen van ziekte, ongevallen en overlijden dekken met bijbehorende (preventieve) dienstverlening.  


Verzekeraar en intermediair

elipsLife

9/12
Loading ...