Events 2022


Events 2022 - AMvrouwen

AMvrouwen - Next Level


Events 2022 - AMdag

AMdag


Events 2022

AM Verzekeringsrally  *NIEUW*


 

Events 2022 - AMvrouwen

AMvrouwen – Next Level  Dinsdag 10 mei 2022  -  Univé, Zwolle

Vrouwen in de financiële branche zijn zichtbaar. Het is daarom nu tijd om next level te gaan! Tijdens AMvrouwen delen succesvolle en inspirerende vrouwelijke sprekers hun verhaal over de weg naar succes. De banen in de verzekeringswereld kennen veel uitdagingen dus hoe zorg je dat je mentaal klaar bent voor de job?  

 

Fight for what you want! Gelukkig bewijst het almaar groeiend aantal topvrouwen dat we mooie stappen maken, maar het kan altijd beter. Tijdens AMvrouwen vertellen topvrouwen over hun ervaringen in en visie op de verzekeringsbranche. AMvrouwen, next level is een event dat staat voor telkens blijven streven naar meer. Meer balans, meer topvrouwen, nóg meer gehoord worden. Omdat we allemaal topvrouwen zijn.  

 

Ben jij benieuwd naar de verhalen van deze vrouwen en ben jij bereid om ‘next level’ te gaan? Meld je dan zeker aan voor de achtste editie van AMvrouwen 2022!

Aanmelden 

 

Events 2022 - AMdag

AMdag  Dinsdag 29 maart 2022  -  DeFabrique, Utrecht

Wij kijken uit naar de editie van de AMdag op dinsdag 29 maart 2022. We zijn ontzettend blij dat we het event hebben kunnen verplaatsen naar een niet al te ver moment in de toekomst. Én natuurlijk hopen we dat we jou dan weer mogen begroeten. Op de AMdag verbinden, ontmoeten & inspireren we iedereen die werkzaam is binnen de financiële dienstverlening, daar ben jij toch ook bij?  

 

Dagvoorzitter Welmoed Sijtsma gaat in gesprek met David Knibbe over de samenwerking met het intermediair. Daarnaast vertelt Jos Burgers, top 1 managementspreker, over hoe we de verwachtingen van de klant kunnen overtreffen. Ruben Terlou, geeft je een stukje inkijk in het hart & ziel van de Chinezen. Wat kunnen wij hier in Nederland van leren? Topvrouw Jeannette Veldsink vertelt ons in de middag over haar visie of er nog bestaansrecht is voor local heroes in tijden van consolidatie en digitalisering. De kleurrijke ondernemer John van Zweden sluit de dag af met zijn inspirerende en spraakmakende ondernemersverhaal.  

 

Ben je benieuwd naar de rest van het programma en de sessies van onze partners? Bekijk dan nu het volledige programma   

 

Wij kijken ernaar uit om je te begroeten, meld je nu aan! Benieuwd of je gratis mag deelnemen aan het event, klik dan hier voor meer informatie. 

Informatie en aanmelden  

 

Events 2022 - AM verzekeringsrally

AM Verzekeringsrally  *NIEUW*  Dinsdag 17 mei 2022  -  De Veluwe

Op dinsdag 17 mei hebben we het doel om tijdens de AM Verzekeringsrally een onbekende route zo correct mogelijk te rijden zien we een mooie parallel met de uitdagingen waar de verzekeringsbranche voor staat. De zoektocht die gaande is binnen de financiële dienstverlening. Want welke route nemen we, als het gaat om relevantie, innovatie, samenwerken en imago verbetering. Hoe borgen we de kennis en waarden die we al hadden? Hoe zorgen we ervoor dat ook in deze tijd van versnelling, digitalisering en nieuwe technieken iedereen mee kan komen? Hoe gaat het nieuwe speelveld tussen de oudjes (old boys) de jonkies (millenials) er uit zien? We brengen oud en nieuw samen uit de branche en dat doen we dus ook doormiddel van de auto's. Ben je in het bezit van een klassieke auto óf juist een elektrische auto? Alles is welkom!

Informatie en aanmelden  


Column Frans van Dillen

Events 2022

8/10
Loading ...