Top 100_504

Pak nu je kans om binnen je doelgroep op te vallen.  AMmagazine Top 100 Intermediair verschijnt in november. Pak de spotlight met jouw artikel!

Waarom mag jouw artikel niet ontbreken?

  • Je plaatst een eigen wervend artikel* in hét magazine van de verzekeringsbranche. Kies voor een interview met een redacteur en je artikel wordt zelfs voorzien van fotografie.

 

  • Profiteer van alle aandacht die de Top 100 Intermediair in de branche genereert. Een uitstekend moment om in dit nummer de spotlight te pakken. In de Top 100 Intermediair vertel je jouw verhaal zonder tussenkomst van de redactie.
AMmagazine de Top 100 Intermediair  is een speciale editie, een bewaarexemplaar van AMmagazine.  Want de Top 100 Intermediair wordt alleen in deze special gepubliceerd.
  • Start nog in 2021 met een gerichte campagne die een voor jou relevante doelgroep bereikt. Zorg voor langdurige zichtbaarheid. Want deze glossy special van AMmagazine wordt na publicatie nog vaak bekeken. Reserveer daarom vandaag nog jouw interview in de Top 100 Intermediair.
Top 100_503
 

Let op:
Dit jaar maken we de lijst Top 100 Intermediair tijdens AMdag bekend. Op 23 november nemen branchegenoten uit de Top 100 deel aan het live debat.
Wil je hier bij zijn? Klik hier.

AMmagazine Top 100 Intermediair inzetten met een eigen wervend artikel*? Dat kan!

 

*Een 2/1 pagina spread in AMmagazine special de Top100 intermediair. Interview via een redacteur voorzien van fotografie. Dit alles wordt voor je opgemaakt in een eigen wervend artikel.

Speciaal tarief: 5150 euro (excl. btw)

 

Meer weten of reserveren, mail naar sales@amweb.nl

JA! Ik wil een interview in
AMmagazine Top 100 Intermediair!Amazon stapt in verzekeringenTop 100

5/12
Loading ...