Huismerk introduceert Next Level Serviceproviding

‘Voor adviseurs die meer willen voor minder’

Pensioenakkoord_201
Lees verder 

“Meer voor minder, zo kun je Next Level Serviceproviding van Huismerk het beste omschrijven”, begint directeur Edsel de Graaf zijn verhaal. Hij is duidelijk enthousiast over hun nieuwe formule. Deze formule geeft adviseurs onbeperkt toegang tot meer dan 40 geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers zonder dat je hoeft te betalen voor de aanvraag van een hypotheek. “En als een aanvraag niet passeert, betaal je ook geen annuleringskosten. Extra services zoals taxaties, bankgaranties, vermogensopbouw, toegang tot notarissen en oplossingen voor het verduurzamen van woningen, zijn allemaal bij het pakket inbegrepen.”

 

De vraag uit de markt

De adviseur die op zoek is naar een zo breed mogelijk aanbod, kan vanaf medio augustus gebruik maken van Huismerk Next Level Serviceproviding. Dat daar veel behoefte aan is, kwam naar voren in een onderzoek onder hypotheekadviseurs door Adviesbureau Fred de Jong. Veruit de meeste hypotheekadviseurs gaan in zee met een serviceprovider om de deur te openen naar meer geldverstrekkers. Daarnaast wordt concrete ondersteuning bij complexe dossiers en lastige vraagstukken ook bijzonder gewaardeerd.

 

Het antwoord van Huismerk

“Met de nieuwe formule van Huismerk spelen wij volledig in op de wensen van deze grote groep hypotheekadviseurs”, vertelt De Graaf. “Next Level Serviceproviding maakt het mogelijk om onbeperkt gebruik te maken van het ruime aanbod aan geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers, zonder dat je vastzit aan verplichte dossierhulp of rekening moet houden met hoge annuleringskosten. Je betaalt een vaste, lage prijs per maand, dat te vergelijken is met het gemiddelde bedrag dat je elders voor de begeleiding van 1 hypotheekdossier afrekent. Daarbij komt dat het abonnement per maand gewoon opzegbaar is.”  

 

Alle tools voor een betere service

Met Next Level Serviceproviding krijgen adviseurs dus toegang tot nagenoeg alle geldverstrekkers waaronder ook de Vastgoedhypotheek. “Adviseurs kunnen bovendien gebruikmaken van de Huismerk vraagbaak en FinTool eXpert om complexe vraagstukken voor te kunnen leggen aan een sparringpartner. Praktische informatie over product- en acceptatiemogelijkheden van alle verkrijgbare hypotheken, is snel gevonden dankzij de toegang tot de Moneyview voorwaardenvergelijker Advisa Hypotheken, dat eveneens inbegrepen is.”

Gun je klanten het beste advies

 “Met Huismerk Next Level Serviceproviding bespaar je dus aanzienlijk op je kosten en til je je advies naar een hoger professioneel niveau”, besluit De Graaf. 

Meer weten? 

Interview Univé_104.

De week van AM

Romeo: Huismerk introduceert Next Level Serviceproviding

7/12
Loading ...