Winnaar NVGA AM Innovatieprijs 2022 Aanmoediging:

Vrieling Adviesgroep

Actief sturen op preventie

Vorig jaar ging Vrieling de samenwerking aan met Grohe om waterschades een halt toe te roepen. Bij 200 klanten met een verhoogd risico op waterschade is bij wijze van proef de Sense Guard van Grohe geïnstalleerd. Dat heeft geresulteerd in het voorkomen van 4 schades sinds september 2021.

Lees verder 

De jury van de NVGA AM Innovatieprijs kende aan het initiatief van het intermediairbedrijf de aanmoedigingsprijs toe. Wat vooral in het oog springt is dat Vrieling samenwerkt met een leverancier én AnsvarIdéa. “Hoewel nog in de startblokken is de jury gegrepen door het enthousiasme waarmee Vrieling in samenwerking met leverancier en verzekeraar rond een bestaand preventiemiddel haar dienstverlening inricht. De kracht van de samenwerking tussen deze drie partijen laat de potentie van de volmacht goed zien.”  

 

Ook de voorbeeldfunctie van Vrieling springt volgens de jury in het oog, meldt het intermediairbedrijf. “We zijn een voorbeeld voor andere tussenpersonen/volmachten in de zin dat zij een dergelijke samenwerking kunnen aangaan met een partij als Grohe en preventief kunnen werken.”  

 

Aan de hand van een analyse van haar portefeuille heeft Vrieling gekeken naar klanten met verhoogd risico. Binnen deze groep zijn kandidaten benaderd om deel te nemen aan de pilot. Vrieling werkt overigens aan een nieuw verzekeringsproduct waar de Grohe Sense Guard standaard onderdeel van uitmaakt. 

De Grohe Sense Guard omvat een installatiepakket dat bestaat uit één in de waterleiding te monteren sensor en drie losse sensoren. Door de losse sensoren doordacht te plaatsen ontstaat een betrouwbare bewaking van het huis tegen waterschade.
Innosurance


NVGA AM Innovatieprijs aanmoedigingsprijs

5/12
Loading ...