Advertentie

Social Market helpt alle ondernemers én assurantietussenpersonen


Met het nieuwe product Social Market AOv zijn niet alleen alle zelfstandig ondernemers, zoals ZZP'ers, DGA's, MKB'ers en freelancers, geholpen. Ook voor alle assurantietussenpersonen is dit product in het kader van ziekteverzuim als gevolg van arbeidsongeschiktheid waarschijnlijk zeer goed nieuws. Met de nadruk op alle, want er is immers geen AFM-vergunning nodig om het product te mogen adviseren. 


Social Market_358

Lees verder   

Social Market

Jarenlang heeft René ter Bekke bijna al zijn tijd gestoken in de ontwikkeling van een sociaal en vrijgevig handelsplatform: Social Market. Zijn belangrijkste drijfveer daarbij is het willen helpen van zelfstandig ondernemers, verenigingen en goede doelen, maar ook andere mensen die hulp goed kunnen gebruiken. Dit wordt gerealiseerd door het genereren van extra inkomsten, het verlagen van kosten en het uitbreiden van netwerken via vele, vaak gratis, functies (waaronder adverteren). Door de wijze waarop Social Market is opgezet gaan veel zaken bijna vanzelf en help je automatisch anderen zodra je zelf voordeel hebt.
Social Market is kortgezegd 'geld verdienen door elkaar te helpen'.


Social Market AOv

René ter Bekke zelf is al ruim 15 jaar werkzaam in de branche van hypotheken en verzekeringen en heeft de laatste 10 jaar met name te maken gehad met de groep kleine zelfstandige ondernemers: ZZP'ers, MKB'ers, DGA's, freelancers, VOF vennoten en maten uit een maatschap.

 

Omdat zijn passie bij die groep ligt (hard werken, verantwoordelijkheid dragen, risico's nemen en niet snel klagen) is er binnen Social Market een product ontwikkeld waarmee elke zelfstandig ondernemer een goede dienst wordt bewezen: Social Market AOv, een degelijk, flexibel en goedkoop arbeidsongeschiktheids collectief, waarin zelfstandig ondernemers elkaar minimaal 2 jaar financieel steunen bij een door de onafhankelijke en gerenommeerde arbodienst Capability aangetoonde arbeidsongeschiktheid.

 

Het product is binnen enkele minuten online af te sluiten en ook flexibel en gratis eenvoudig aan te passen en op te zeggen. En door de gekozen opzet en het sociale karakter van Social Market zijn alle kosten tot een minimum gereduceerd. Bij een gemiddeld ziekteverzuim van 1% betaal je voor bijvoorbeeld een netto maandelijkse uitkering van € 1.000,- slechts € 15,- per maand, alles inclusief!Social Market_357

 

 

Dus ook inclusief alle kosten van de arbodienst en een onafhankelijk accountant die de uitkeringshoogte controleert op werkelijk verdiend inkomen. Omdat deelname aan Social Market AOv al mogelijk is vanaf € 10,- per maand en het maximum uitkeringsniveau € 5.000,- euro per maand is, is het product zowel los als naast werkelijk elke andere oplossing in het kader van ziekteverzuim als gevolg van arbeidsongeschiktheid af te sluiten.


Voordelen voor alle assurantietussenpersonen

Vanzelfsprekend is Social Market AOv een product dat ook elke eigenaar van een assurantiekantoor kan afsluiten als vangnet in het geval van eigen ziekteverzuim.
Maar de slogan van Social Market ('geld verdienen door elkaar te helpen') biedt veel meer mogelijkheden voor alle assurantietussenpersonen, indien ook zij het product aan haar eigen klant ondernemers en prospects adviseren, vanzelfsprekend op een moment en een wijze waarop dat handig of verstandig is of ter sprake komt.
Zoals reeds vermeld is Social Market AOv een collectief, geen verzekering, dus ook geen complex, financieel product en derhalve ook te adviseren door assurantiekantoren zonder een AFM vergunning Inkomensverzekeringen.
Het (mede) aanbieden van Social Market AOv aan klant-ondernemers biedt elk assurantiekantoor de volgende voordelen:

 

  • Omvangrijker en diverser advies en betere binding en behoud van je bestaande klant-ondernemers.
  • Generatie van nieuwe klant-ondernemers.
  • Generatie van compleet nieuwe inkomensstromen, vaak levenslang, zowel door Social Market AOv zelf, maar ook door het concept Social Market in het algemeen.
  • Versterking van al die voordelen indien je personeel zich (op eenvoudige en verdienstelijke wijze) als ambassadeur inzet voor je assurantiekantoor.
  • Indien je assurantiekantoor wel een AFM vergunning
    Inkomensverzekeringen heeft: op verschillende manieren inpassen in een omvangrijker advies of oplossing omtrent arbeidsongeschiktheids voorzieningen voor ondernemers, bijvoorbeeld in combinatie met een (eventueel aan te passen bestaande) reguliere AOV of toekomstige verplichte AOV.

Meer info?

Links voor assurantietussenpersonen:


Intermediairs in coronatijd

Social Market

7/16
Loading ...